Skład:
48.6% jagnięcina (w tym: mięso jagnięce, płuca jagnięce, serca jagnięce, wątroba jagnięca, wywar z jagnięciny), 47.2% indyk (w tym: serca z indyka, żołądki z indyka, mięso z indyka, wątroba indycza, wywar z mięsa z indyka), 3% żurawina, 1% składniki mineralne, 0.2% olej konopny.
Dodatki:
witamina D3 (200 j.m./kg), witamina E (30 mg/kg), tauryna (1.500 mg/kg), cynk [jednowodny siarczan cynku] (15 mg/kg), mangan [jednowodny siarczan manganu(II)] (3 mg/kg), jod [bezwodny jodan wapnia] (0,75 mg/kg), selen [selenin sodu] (0,03 mg/kg).
Analiza:
białko surowe 11%, tłuszcz surowy 6,7%, popiół 2,2%, włókno surowe 0,3%, wilgotność 79%.